top of page

Naši partnerji

Ortoscale: partner_vmware.png

VMware

VMware je ameriško podjetje s sedežem v Palu Altu v Kaliforniji, specializirano za programsko opremo in storitve na področju virtualizacije in računalništva v oblaku. Ponaša se kot prvo podjetje, ki je uspešno virtualiziralo procesorsko arhitekturo x86 za komercialno rabo.

 

Je eden vodilnih ponudnikov oblačne infrastrukture in poslovne mobilnosti.

 

VMwarova arhitektura »en oblak, katerakoli aplikacija, katerakoli naprava« strankam omogoča hiter razvoj, avtomatsko dostavo in varno uporabo aplikacij. Ta programsko določen pristop, zgrajen na osnovi programsko določenega podatkovnega centra, ki povsem avtomatizira virtualizirano infrastrukturo računanja, shranjevanja, omreževanja in varovanja, omogoča strankam uporabo skupnega/poenotenega hibridnega oblaka in povsem realizirano poslovno mobilnost.

 

Namizna programska oprema VMware teče na operacijskih sistemih Microsoft Windows, Linux in Mac OS X, hipernadzorniki za strežnike (VMware ESX in VMware ESXi) pa neposredno na strežniški strojni opremi, ne da bi bil za to potreben dodaten operacijski sistem.

 

Podjetje Ortoscale je registrirani ponudnik VMwarovih rešitev. Nudimo programsko opremo VMware ter implementiramo in vzdržujemo sisteme z VMware tehnologijo.

Ortoscale: VMware_partner.png
bottom of page